Vilde dyr

Dyr, som ikke er blevet gjort tamme af flere årsager, er kendt som “vilde dyr”. Denne sektion, meget lig en encyklopædi, vil give dig information om forskellige arter: padder, fugle, virvelløse dyr, pattedyr, fisk, reptiler med mere.

Grøn basilisk: Pleje og karaktertræk

De gennemborende gule øjne skiller sig ud fra den smaragdgrønne læderagtige hud, hvilket gør grøn basilisk til en frygtet og æret skabning. Denne øgle er uden tvivl en af de naturlige gåder i regnskoven. I denne artikel vil vi gerne fortælle dig…

Lær alt om, hvordan pattedyr sover i havet

Hvile og søvn er nødvendigt for alle skabninger i naturen, ikke kun for mennesker, som vi ofte har tendens til at tro. I tilfælde af havets pattedyr er disse processer dog en smule anderledes og uden tvivl også overraskende. Så her er…

6 vira, som kan ramme krokodiller

Nogle vira er specifikke for bestemte dyr, mens andre kan sprede sig mellem arter og endda til mennesker. I denne artikel vil du lære om nogle af de mest gængse vira, som rammer krokodiller. Du vil også finde ud af, hvilke…

Find ud af, hvorfor hvaler eksploderer, når de dør

Det sker ikke med alle hvaler, men der er registreret flere tilfælde, hvor hvaler eksploderer, når de dør. I denne artikel vil vi fortælle om dette besynderlige fænomen, som har fanget opmærksomheden hos både forskere og forbipasserende personer.

Den gule kardinal: En sød melodisk sanger

Alle problemer, som den gule kardinal har, stammer fra dens smukke sang og iøjenfaldende farve. Dette gør dette dyr til et af de mest efterspurgte fugle blandt fugleelskere. Det er dog egentlig ulovligt at eje denne art.

Dyrene med de største kløer

Kløer er en grundlæggende del af et dyrs krop, og de er nøglen til deres forsvar, fodring og overlevelse. Mens flere arter har kraftige, skarpe negle, skiller mange dyrearter sig ud. Så hvilke er dyrene med de største kløer i…

Narhvaler: Havets enhjørninge

Narhvaler bliver anset som en truet dyreart, som er svær at se i det fri. Derfor kaldes disse dyr enhjørninge, fordi de er svære at finde og de bruger deres horn til at jage med.

De forskellige arter af losser

Den iberiske los er ret så kendt, men der findes også mange andre arter af losser, og sammen er det lykkedes for dem at dominere en stor del af jordens økosystemer.

Lær om nogle meget smukke fisk til et akvarium

Verden under vand tilbyder et stort udvalg af arter i utrolige former, farver og størrelser. Nogle er små, såsom visse typer koraller, og andre er enorme, såsom blåhvalen. Men der findes visse specielle arter af smukke fisk til et akvarium.