Vilde dyr

Dyr, som ikke er blevet gjort tamme af flere årsager, er kendt som “vilde dyr”. Denne sektion, meget lig en encyklopædi, vil give dig information om forskellige arter: padder, fugle, virvelløse dyr, pattedyr, fisk, reptiler med mere.

Pilrokkearter og deres karakteristikker

Pilrokkearter er en del af en stor orden af bruskfisk, der er kendetegnet ved deres tynde, flade kroppe. De har to brystfinner og en lang hale, og på trods af deres morfologiske forskelle er de faktisk relateret til hajer. I…

Alt om den tibetanske antilope

Den tibetanske antilope, eller chiru, er et pattedyr med lange horn, der lever på stepperne i Asien. Den er så berømt, at den er blevet valgt til maskot for de Olympiske Lege 2008.

Oksefrøen: En uvelkommen invasiv art

Oksefrøen er en invasiv art, der lever i næsten alle dele af verden. Den har ikke bare en høj fødselsrate, men den er også aggressiv. Derfor er den i stand til at fortrænge og udrydde andre svagere arter.

Havlampretten: Levested og morfologi

Havlampretten er en skabning, der virkelig viser den utrolige biologiske mangfoldighed omkring os. Denne art af kæbeløs fisk er meget let at genkende. Dens skræmmende udseende og hæmatofagiske diæt er årsag til dens tilnavn “havvampyr”.

Jødefisken: Karakteristika og levested

Jødefisken skiller sig ud ved det faktum, at den udvikler sig som en hun og derefter som en han alt efter, hvilket trin i livet den befinder sig i. Læs mere om denne enorme fisk i dagens artikel.