Vilde dyr

Dyr, som ikke er blevet gjort tamme af flere årsager, er kendt som “vilde dyr”. Denne sektion, meget lig en encyklopædi, vil give dig information om forskellige arter: padder, fugle, virvelløse dyr, pattedyr, fisk, reptiler med mere.

Agamihejren: Levested og kendetegn

Agamihejren er en unik fugl, der lever i lavlande og fugtige skove i Centralamerika og den nordlige del af Sydamerika. På trods af det arbejde, forskere af denne fugl har udført, så står den stadig tilbage som et mysterium for…

Hvornår angriber en haj?

De fleste mennesker er bange for hajer på grund af deres angiveligt grusomme og kraftige bid. Sandheden er dog, at der er meget, som de fleste mennesker ikke ved om hajer. Faktisk angriber en haj ikke bare mennesker.

Det største rovdyr i verden

Der er millioner af forskellige dyrearter på planeten, og nogle af dem er enorme. Der er mange store rovdyr, som folk genkender. Mange mennesker er imidlertid ikke klar over, hvilket dyr der er det største rovdyr i verden.

Hirudo medicinalis: Lægeiglen

Hirudo medicinalis er en igle, og derfor et hvirvelløst dyr i Annelida phylum og Hirudinae familien. Denne slags igle har man anvendt til medicinske formål i mange århundreder, hvorfor den har fået det mere almindelige navn: Lægeiglen.

5 fantastiske og flotte underarter af tigre

Pathera tigris-slægten er en del af kattefamilien, og den lever kun i Asien. De er sammen med løven de største, kødædende rovdyr i verden. I denne artikel fortæller vi dig om fem underarter af tigre – vil du gerne vide,…