Ernæring/kost

God kost er essentielt for vores dyrs helbred og velvære, ligesom det er for os. Det er derfor, vi bliver nødt til at fodre dem i forhold til deres specifikke behov.

Alt om fordelene ved rå mad til katte

I begyndelsen af ​​det 20. århundrede var huskattenes kost baseret på den mad, disse dyr kunne finde i landsbyer, hvor mennesker boede. I disse områder var det almindeligt, at katte levede sammen med mennesker. Der blev også givet rå mad…

Kostråd: Kost til katte med kræft

Kost er vigtigt for at forebygge, behandle og lindre alle mulige former for forskellige helbredstilstande. Det kan også være et essentielt aspekt at have i baghovedet, når det kommer til at forbedre livskvaliteten hos katte med kræft og enhver anden seriøs…

Kostråd: Foder til ældre hunde

Vores kæledyrs næringsmæssige behov ændrer sig afhængig af deres art, alder, størrelse og helbredsmæssige tilstand. For eksempel er foder til ældre hunde tilpasset et behov for forskellige størrelser og næring i forhold til hvalpe.

Er vitamin C til hunde essentielt?

Ulig mennesker, kan hunde producere vitamin C (ascorbinsyre) i deres kroppe. Takket være denne evne, er de fleste ernæringseksperter med speciale i hunde enige om, at der ikke er behov for tilskud af vitamin C til hunde.