Fisk

Akvarier er meget fine at have på et kontor eller i hjemmet, og du kan vælge mellem ferskvandsfisk eller saltvandsfisk. Hvad spiser de? Hvordan reproducerer de? Hvilke arter kommer godt overens? Svarene på disse spørgsmål og meget andet venter på dig i denne sektion.

Blobfisken: Levested og egenskaber

Blobfisken er en fiskeart fra familien Psychrolutidae. Dens videnskabelige navn er Psychrolutes marcidus. Den kaldes populært for blobfisk, fra det engelske blobfish. Denne art er endemisk for Australien, Tasmanien og New Zealand.

Alt om at passe en guldfisk og mulige sygdomme

Guldfisk, også kendt som ‘rødfisk’, er en af ​​de mest populære typer fisk at have i akvarier. Selvom disse fisk er ret modstandsdygtige over for sygdomme, er det vigtigt at passe en guldfisk rigtigt for at bevare dens gode helbred.

Troldhajen: Alt, du skal vide om denne haj

Troldhajen er en ret besynderlig art på grund af dens store, V-formede snude, hvilket får den til at skille sig ud, og den minder os om uddøde dyr. Vil du lære mere om dette storslåede væsen? Så læs med i…

Hvad er en Galapagos ranglefisk?

Galapagos ranglefisk er et havdyr, som er kendt for sin ekstravagante form og store læber. Det er også en fisk, som ikke svømmer, men istedet bevæger sig gennem sandet.