Katte

Der findes ikke noget bedre end billeder af kattekillinger, som er skøre, opdager nye ting, leger med sine brødre og søstre eller nyder en stilletid derhjemme. Du kan finde alle de bedste billeder med katte i fokus i denne sektion.

Kattes tunger og hvordan de bruger dem til hygiejne

Katteejere ved, at deres kæledyr både er fascinerende og yderst hygiejniske. Katte har en streng daglig hygiejne-rutine, der holder deres krop fri for snavs. I denne artikel forklarer vi, hvorfor kattes tunger spiller en central rolle i deres renlighed og…

Hvad er din kats jagtteknik?

Katte er ligesom alle andre kattedyr fremragende til at jage. De fleste ejere er sandsynligvis forbløffet over deres kats evne til at jage deres bytte. Men du, ligesom mange andre katteejere, er måske ikke så fortrolig med din kats jagtteknik.

Sådan kan du nedkøle en kat om sommeren

Det er utrolig vigtigt at forblive hydreret om sommeren, så man undgår helbredsproblemer, forårsaget af de høje temperaturer. Dette gælder også din kat, hvorfor vi vil fortælle lidt om, hvordan du kan nedkøle en kat om sommeren.

Er det godt med olivenolie til katte?

Du hår måske stillet dig selv spørgsmålet: “Er det godt med olivenolie til katte?” Ligesom det er tilfældet med mennesker, kan katte også få nogle fordele fra olivenolie, som katteejere ikke bør ignorere.