Træning

Træning eller opdragelse af et kæledyr er ikke en nem opgave, men det er helt sikkert ikke umuligt. I denne sektion vil du finde alt, der handler om opdragelse og træning af dyr med målet om at træne nogle dyr til at gøre mange ting.

Hvad er positiv hundetræning?

Når din hund har et adfærdsproblem, og du ikke selv ved, hvordan du løser det, har du brug for hjælp fra en hundetræner. Mange af dem kalder sig positive undervisere, men ikke alle er klar over, hvad ordet henviser til,…

Sådan kan man tabe sig med en hund

Når det kommer til at være sund og i god form, er der mange former for motion, som kan hjælpe os. Få ting er dog sjovere og mere produktive end at tabe sig med en hund. At motionere med sit kæledyr styrker…

7 almindelige fejl i hundetræningen

Det er ikke nogen nem sag at træne sin hund, og hvis du er førstegangs hundeejer, er der mange fejl, du kan komme til at lave. Læs vores liste over almindelige fejl i hundetræningen og du vil kunne se fordelene.

Få rådgivning om hundens etologi

Etologi er et specifikt område indenfor adfærdsmæssig biologi, som objektivt og videnskabeligt studerer dyrs adfærd. Under rådgivning om hundens etologi vil etologen spørge om dyrets helbredsmæssige status, sædvanlige adfærd, livsstil og rutine for hver enkelt af sine patienter.