Hunde

Der findes så mange hunderacer, at et forbund er blevet lavet for at gruppere dem alt afhængig af deres kendetegn. Du kan finde hunde med kort pels, lang pels, med og uden hale, store ører, små ører, forskellige farver, forskellige størrelser, forskellige former og til og med forskelligt temperament. Alle racer har noget særligt. Læs mere om dem i denne sektion.

Nye hunderacer, du måske ikke kender

Nogle hunderacer har eksisteret i århundreder… men andre har kun eksisteret i nogle få generationer. De nye hunderacer, som du finder i denne artikel, er nogle virkelig interessante krydsninger. Hvilke kan du bedst lide?

De hurtigste hunde i verden

Folk har altid troet, at Greyhounds er de hurtigste hunde i verden. Selvom dette er sandt, er der mange andre racer, som også fortjener at være på listen. Vil du gerne vide, hvilke de er?

De bedste hunderacer til Canicross

Denne sport bliver mere populær overalt i verden, især fordi det er en fantastisk måde for ejere at træne og tilbringe tid sammen med deres hunde. I denne artikel kan du finde ud af, hvilke der er de bedste hunderacer…

Hvad gør man ved vejrtrækningsproblemer hos hunde?

Åndenød, nysen, dryppende næse, hoste og mangel på appetit kan alt sammen være tegn på vejrtrækningsproblemer hos hunde. Hvis din hund har nogle af disse symptomer, skal du få den tjekket hos en dyrlæge, så du undgår, at de kan…

Hundens etologi – hvad er det?

Etologi er defineret som den videnskabelige disciplin, der studerer både mennesker og dyrs adfærd. I tilfælde af hunde kan hundens etologi faktisk hjælpe ejere, dyrlæger og forskere med at forstå normal dyreadfærd og sundhedsmæssige forhold.

Terriere: 5 arter af terriere og deres ligheder

Der findes forskellige arter af terriere. Selvom disse små eksemplarer blev avlet til at jage rotter og små pattedyr, er de blevet utroligt populære kæledyr på grund af deres temperament, og hvor let det er at træne dem.

5 forskellige Molosser hunderacer

Molosser hunderacer har en fast, muskuløs krop, og de er kendt for deres utrolige kæbestyrke og korte snuder. De bruges som vagthunde og de kommer i alle størrelser. Fortsæt med at læse, hvis du vil finde ud af mere om…

Thai Ridgeback Dog: Alt, du skal vide om racen

En Thai Ridgeback Dog er en hund, der ikke er særlig velkendt uden for Thailand, med mindre man virkelig elsker denne race. I denne artikel kan du lære mere om denne unikke race, som har nogle usædvanlige fysiske træk.

Har du hørt om disse rynkede hunde?

Når du hører ordene rynkede hunde, kan det være, at du kommer til at tænke på Shar Pei. Det er dog ikke den eneste race i verden, der har sjove, men nuttede rynker. I dag introducerer vi dig til nogle…