Heste

Heste er meget noble dyr og trofaste følgesvende, især for mennesker, som bor og arbejder på landet. Dette planteædende pattedyr har brug for en sund kost, særlig omsorg og passende træning. Denne sektion ser på netop det.

Sådan holder du din hest afkølet om sommeren

Der er nogle ting, man skal være opmærksom på for at holde en hest afkølet om sommeren. Elasticiteten på din hests hud sammen med farven på deres slimhinder og urin kan alt sammen være tegn på, hvor hydreret de er.

Stress hos heste og hvordan man kan hjælpe

Mennesker er ikke de eneste, der kan blive ramt af stress og dets negative konsekvenser. Heste lider også af stress og deres symptomer kan påvirke deres livskvalitet og helbred meget. I denne artikel vil vi fortælle dig om stress hos heste, hvordan…

Sådan ved du, om din hest elsker dig

Hvordan kan du egentlig vide, om din hest elsker dig? Når vi anskaffer os en hest, håber vi alle, at vi hurtigt kan være i stand til at opbygge et stærkt bånd med dyret, der er baseret på venskab og…

Frossen forhistorisk hest fundet i Sibirien

Uddøde dyr har altid fanget alles opmærksomhed, men sandheden er, at vi kun kan se på dem gennem fossiler og gamle tegninger. Undtagen i nogle tilfælde – ligesom dette eksempel på en forhistorisk hest.