Billeder og videoer

Her finder du de sødeste og sjoveste dyrevideoer og billeder, som vil forbløffe dig eller få dig til at grine højt.

Alt, hvad du bør vide om, at hunde hilser

Når du er ude med dit kæledyr, og der pludselig kommer en anden hund, hvordan kan du så vide, om den har gode intentioner? Og vigtigere endnu, hvordan lader du din hund hilse? Læs denne artikel og lær mere om,…

Lær alt om telepati med dyr

Selvom det måske blot er fantasi, er der folk, som taler for, at der findes telepati med dyr, især hvis der er et stærkt bånd mellem dyr og ejer.

Hvad skal du gøre med dit afdøde kæledyr?

Det er muligt at begrave afdøde kæledyr, gennem kommunale ydelser, private firmaer, der tilbyder en ceremoni eller gennem din dyrlæge. Det kan forårsage hygiejniske problemer, hvis du begraver dit kæledyr i haven, og det er strafbart ved lov.

Hvorfor er der hundefoder uden korn?

Glutenintolerance er blevet mere og mere almindeligt de senere år. Selvfølgelig, er der mange folk, der faktisk lider af det, men der er også folk, der er blevet besatte af idéen om det. De går endda så langt at tro,…

Sådan kan du nedkøle en kat om sommeren

Det er utrolig vigtigt at forblive hydreret om sommeren, så man undgår helbredsproblemer, forårsaget af de høje temperaturer. Dette gælder også din kat, hvorfor vi vil fortælle lidt om, hvordan du kan nedkøle en kat om sommeren.