Dyrlæge

Hvor ofte skal jeg tage min hund til dyrlægen? Hvilke vacciner skal den have? Hvilke spørgsmål skal jeg stille? Hvordan sørger jeg for, at den opfører sig pænt i venteværelset? Du finder svarene på alle disse spørgsmål i denne sektion.

Senil demens hos katte: Symptomer og behandling

Kæledyr begynder at manifestere ændringer i deres adfærd og helbred med årene. Senil demens hos katte kan opstå hos ældre kattedyr og reducere deres forståelse for omgivelserne. Vi fortæller dig mere om det i denne artikel.

Kemoterapi til hunde

Kemoterapi til hunde bliver sædvanligvis brugt til at behandle lymfekræft og mastocytose. Lymfekræft er en form for neoplasma, som påvirker lymfocytterne og kan skade lever og milt.

Stemmetab hos katte

Du har måske hørt nogle mennesker hævde, at deres katte ikke miaver, eller gør det så svagt, at du næsten ikke kan høre dem. Er stemmetab hos katte et reelt problem? Mange mener, at det er noget midlertidigt, men hvad…

Sådan kan du beskytte kat mod lopper

Lopper er parasitter, der bor på mange dyrs kroppe. Deres bid kan inficere dyret med farlige bakterier, hvilket kan forårsage sygdomme. Det er også ret almindeligt for katte og hunde at være allergisk over for loppebid. Du skal derfor beskytte…