Sidste nyt

Få de seneste nyheder om dyr. I denne sektion vil du finde nyheder med hensyn til avl, ernæring, sundhed, adoption, juridiske procedurer og meget mere.

Mennesker og hunde: Venner siden stenalderen?

Har det nogensinde overvejet, at det forhold, som hunde har til mennesker, er noget helt unikt? Vidste du, at dette forhold faktisk stammer fra gamle dage? Venskabet mellem mennesker og hunde, der har eksisteret siden stenalderen, kan være baseret på…

Bevarelse af Borneos orangutanger

Borneos orangutanger er officielt i fare for at blive udryddet ifølge en rapport fra IUCN (International Union for Conservation of Nature). Dette betyder desværre, at indsatsen for deres bevarelse de seneste 50 år ikke var i stand til at undgå det.

Historien om katte i det gamle Egypten

Mennesker har beundret og er blevet mystificeret og fascineret af katte næsten siden tidernes morgen. Daterende tilbage til tiden før Kristus, specifikt for ca. 3600 år siden, var katte i det gamle Egypten særligt relevante.

Vigtigheden af planteædere

Vi hører ofte om, hvor vigtige kødædere er i verdens forskellige økosystemer. Det skyldes primært, at de afbalancerer naturens fødekæde. Men et eksperiment, der blev udført i Alperne, viser vigtigheden af planteædere.

Dyr i reklamer på TV

Gennem fjernsynets historie har der været mange forskellige dyr i reklamer. Disse dyr har betaget offentligheden og vundet enorm popularitet.

Palmeolie er en trussel for Afrika

Nogle undersøgelser skønner, at det i år 2050 vil blive nødvendigt at firdoble dyrkningsarealet for palmeolie, for at dække verdens efterspørgsel. Dette gør, at palmeolie er en trussel mod overlevelse for hundredevis af primatarter.

Denne abe angreb en konge

Det var år 1920, hvor af makakabe var bestemt til at ændre Grækenland for evigt. Den omtalte abe angreb en konge, nemlig Kong Alexander I, i sit hjem i Tatoi Palads, i en ulykke, der ville føre til hans død.

Kiwien er blevet reddet fra udryddelse

Kiwien er en af ​​de mest unikke fugle på planeten af ​​forskellige grunde. På samme tid er det en af ​​de sødeste fugle på grund af dens unikke udseende. Desværre jagede engelske kolonister dette dyr som et trofæ gennem det…

Fordele ved at have et kæledyr

Mange mennesker adopterer et kæledyr og tror, ​​at det vil hjælpe dem med at føle sig mindre alene. Men med tiden bliver de klar over, at det også giver dem mange andre fordele. Vi fortæller dig her om de mange…

Lær alt om den dovne lori

Selvom den dovne lori har et roligt temperament, så er det en del af dens forsvarsmekanisme at holde sig i ro. Den beskytter sig også ved at udsende en gift fra sine giftkirtler.